Line-danceclub KBO-DCEnjoy

HUIJBERGEN- ‘En rock drie, vier… vine, zes zeven, acht… en draai naar links!’ De aanwijzingen van danslerares Jenny Meijer weergalmen door dorpshuis De Kloek in Huijbergen en de leden van de plaatselijke KBO-afdeling volgen ze enthousiast op, de een weliswaar wat soepeler dan de ander, maar allen met veel plezier.

Introductieles KBO-DCEnjoy

En het resultaat blijft niet uit: na drie kwartier voert de groep, voor het eerst bijeen, een heuse Amerikaanse line-dance uit, begeleid door swingende countrymuziek en tot volle tevredenheid van Jenny.

KBO-DCEnjoy, onder de geestdriftige leiding van (voluit) Jennifer Meijer, is dat gat meer dan bevredigend opgevuld. De introductieles, op 8 januari jl. trok een dertigtal belangstellenden. Daarmee is een stevig fundament gelegd voor een nieuwe, bloeiende KBO-activiteit.

Dansclub KBO-DCEnjoy is elke dinsdagmorgen actief, van kwart over tien tot halftwaalf, in De Kloek te Huijbergen. Kom gerust eens langs om het pure dansplezier te ervaren en vooral: om mee te doen! De kosten zijn bescheiden: € 20,= per halfjaar voor (gast)leden van KBO-Huijbergen.

Nog geen lid? Alleen de lijndansclub is al reden genoeg om het te worden. U profiteert dan ook van alle andere voordelen die een lidmaatschap biedt.

Fotoreportage Introductieles KBO-DCEnjoy

KBO-DCEnjoy op Youtube