24 augustus 2020

We draaien weer!

De kogel is door de kerk! Vanaf 1 september draait KBO-Huijbergen weer een ‘normaal’ programma, met onze beweegclubs, de maandelijkse bingo en bijzondere evenementen. Voor een overzicht van de maanden september t/m december 2020 klikt u hier: overzicht september-december.

Wij vinden dit heel plezierig, maar willen daarnaast veiligheid en gezondheid van onze leden niet uit het oog verliezen! Daarom gelden voor alle activiteiten een aantal regels. Voor een overzicht daarvan, kunt u hier klikken: corona-regels .

Een gezondheidscontrole hoort erbij. Daarom vragen wij bezoekers van onze bijeenkomsten zichzelf te controleren aan de hand van een vragenlijstje. Klikt u maar: Gezondheidscheck .

Onder het kopje Service op onze thuispagina vindt u een pagina met al onze informatie over de corona-crisis.